Feed on
Posts
Comments

Wordt jij mijn dildovervanger?

Ik ben op zoek naar een sterke potente man die weet wat een vrouw lekker vindt. Mijn man heeft steeds minder behoefte aan sex en mijn dildo begint mij nu wel te vervelen. Kan jij helpen?

Wordt jij mijn dildovervanger?
Neuk jij me in de sauna?

Neuk jij me in de sauna?

Relaxen is waar ik de meeste tijd van mijn leven insteek. Graag zou ik zien dat deze tijd werd vervuld met een man erbij. Hij zou het wel spannend moeten vinden om stiekem in een sauna ondeugend met mij te moeten doen. Het Turks stoombad mag ook wel. Ik zoek iemand met een sportief uiterlijk, maar een goed afgetraind lichaam is ook weer niet nodig hoor. Het mag natuurlijk wel altijd, haha! Je moet je in ieder geval goed op jouw gemak kunnen voelen.

Neuk jij me in de sauna?