Feed on
Posts
Comments

Wil jij wel eens gepijpt worden...

door een geile 48 jarige vrouw zonder gebit?
De mannen van wie ik hun pik in mijn tandloze mondje heb gehad zeiden me stuk voor stuk dat dit het lekkerste is wat ze ooit hadden meegemaakt.
Ik ben dus Ciska, 48 jaar, gescheiden en super geil en altijd in om een lekkere vent geil te verwennen en niet alleen met mijn mondje.Heb geen zin in verplichtingen en gezeur, alleen lekkere sex verder niks.
Natuurlijk verwacht ik wel iets terug nadat ik je leeg gezogen heb.
Mail maar.

Wil jij wel eens gepijpt worden...
Welke man houd ook van soft sm

Welke man houd ook van soft sm

Door mijn ex ben ik in aanraking gekomen met soft sm en ik vind het echt heel geil. Mijn relatie is al een tijdje over en ik weet niet zo goed hoe ik op een andere manier in aanraking kan komen met iemand die het net zo lekker vind als ik. Vandaar dat ik hier eens zoek naar zo’n iemand. Je leeftijd doet er niet veel toe. Heb jij ook ervaring of wil je juist ontdekken? Laat dan iets van je horen.
 

Welke man houd ook van soft sm