Feed on
Posts
Comments

Welk standje is jou favoriet?

Hallo kanjers, ik ben Milou en zoek een man die wel tegen een stootje kan. Ik wil gewoon wat harder tekeer gaan dan het gebruikelijke op en neer. Hou je van speeltjes of rollenspellen, daar kan ik mij ook nog wel in vinden. Dan ben ik de verpleegkundige en doe ik graag een grondig onderzoek of wil je liever dat ik jou in de boeien sla als een sexy agente hihi? Laat mij maar gauw weten wat jij voor ogen hebt.
Kus Milou

Welk standje is jou favoriet?
Gaan wij heerlijk ondeugend doen?

Gaan wij heerlijk ondeugend doen?

Sinds kort ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de kinky sex, heb alles op normaal toch wel bij wat extremere sex. Een rollenspel is een van de dingen die ik echt graag zou willen doen, ik heb de stoute pakjes al in huis dus wie komt mij joinen? :)Heb jij ballen, lef, ben jij niet preuts en heb jij ervaring met wat kinky of extremere sex of zou je met mij lekker willen experimenteren en het proeven op een geile manier. dan ben jij de geen die ik zoek en waar ik heerlijk ondeugend mee zou willen doen. Kom je al?
 

Gaan wij heerlijk ondeugend doen?