Feed on
Posts
Comments

Volslank en super geil!

Volslank en super geil!

Het was nogal zeker wat je zag, als je verder gaat kijken prima. Ik weet dat ik flink wat overgewicht heb. Ik heb er ook veel aan gedaan het weg te krijgen maar dat gaat dus niet zo snel als ik zou willen. Alleen hebben mensen met overgewicht dan een streepje achter op mensen die een perfect of ideaal gewicht hebben? Zijn hun meer? Ik krijg dat gevoel vaak en doet me soms erg zeer, denk niet dat ik daar de enige ik ben. Ik zoek dus een sexmaatje die hier dus GEEN problemen mee heeft. Die me neemt zoals ik ben. Ook ik heb gevoelens, hete gevoelens en wil ook graag eens lekker verwend worden. Ben je hier echt serieus in, neem dan even contact met me op. Ik laat je altijd wat horen. Kus van Ilona van 18 jaar.

Volslank en super geil!