Feed on
Posts
Comments

Spontane meid zoekt een uitdaging

Dan toch maar via hier, want in me prive leven wil het niet zo vlotten. Ik ben op zoek naar iemand die lief en zorgzaam is. En die het niet erg vind om stoute dingen dingen uit te proberen met mij! Ik hou van lekker pijpen tot je echt niet anders kan dan me onder spuiten. Hoe lijkt jou dat ? Ik zie bijna alles wel zitten hoor. En ik wacht dan ook echt op een mailtje van jou! Dikke kus Shellie!

Spontane meid zoekt een uitdaging
Een man die ook van panty’s houd is die hier toevallig?

Een man die ook van panty's houd is die hier toevallig?

Hoi ik ben Gre en ik vind het heel geil om sex te hebben met een panty aan. Ik heb heel veel soorten en kleuren en allemaal met open kruis of met jarretel. Ik weet dat het allemaal heel raar klinkt maar ik heb er gewoon echt iets mee. Nu zoek ik een man die dat niet zo vreemd vind en af wilt spreken om sex te hebben met mij. Sta voor heel veel dingen open en alles in bespreekbaar dus kom maar op met een voorstel!

Een man die ook van panty's houd is die hier toevallig?