Feed on
Posts
Comments

Samen komen wij toch niets tekort?

Hoi,
Ik ben een leuke meid maar kom helaas wat te kort. Ik heb er lang over nagedacht en nu zoek ik een date met een lekkere maar ook eerlijke vent om lekker te sexen. Misschien wil je dat wel voor vast of meerdere keren in de week. Ik sta er wel voor open. Ik heb meerdere foto’s die ik je kan laten zien. Laat me maar weten wat jouw voorstel is.
Kusjes en likjes vanAnnemiek

Samen komen wij toch niets tekort?
Getrouwd en opzoek naar seks

Getrouwd en opzoek naar seks

Getrouwd en al jaren geen goede smeerbeurt gehad om het beestje maar even bij de naam te noemen. Ik wil dat niet meer, want ik voel dat mijn kut mijn vingers zat wordt. En de dildo die mijn nachtkastje ligt kan mijn kutje ook niet meer nat maken. Ik wil een pik in mijn kut en wie wil die pik in mijn kut duwen? Ik wil echt weer voelen hoe nat mijn kutje kan worden.

Getrouwd en opzoek naar seks