Feed on
Posts
Comments

Ik zoek een man voor seks

Dag lieve mannen van Nederland. Leuk dat je komt kijken wie ik ben. Ik ben een lieve vrouw die een vrouwvriendelijke man zoek om samen intiem mee te zijn. Ik ben lange jaartjes gescheiden, heb 2 prachtkinderen en ik kan geen man vinden  omdat ik kinderen heb. Ik hoop dat het voor jou geen probleem is en ben je ook op zoek net als ik naar intiem contact? Dan hoor ik je graag.

Ik zoek een man voor seks
Wil jij uren met ons genieten?

Wil jij uren met ons genieten?

Hoi, wij zijn Chris en Marjolein. Wij hebben een relatie met elkaar, maar zijn vrij open hierin. Ook zijn wij beide bi seksueel. Daarom zijn we op zoek via deze weg naar een man of vrouw, of misschien een stel die met ons vele uurtjes wil gaan genieten. Let op, wij zijn niet op zoek naar een nieuwe relaties, maar vaste sekspartner(s) die ook zoeken wat wij zoeken en hiervoor open staan. Dus niet apart van elkaar, maar met elkaar. Dit hoeft natuurlijk niet thuis, wat dacht je van een partnerclub? Wij komen er soms en is ontzettend spannend en geil om daar rond te lopen.
Enigste wat wij vragen van jou is dat je goed verzorgd bent. Dit zijn wij ook, zo hoort het ook toch? En natuurlijk vele uurtjes genot samen!
We hopen hier een leuk persoon te gaan vinden, dus tot binnenkort?

Wil jij uren met ons genieten?
Kan jij mijn lusten stillen?

Kan jij mijn lusten stillen?

Door mijn beroep als advocate in echtscheidingen geloof ik niet meer in de ware liefde. Wel heb ik natuurlijk zo mijn behoefte en ben dan op zoek naar een man waar ik lekker van bil mee kan gaan. Ben gek op allerlei standjes. Ook wil ik wel nieuwe dingen uit proberen. Wat zou jij dan het liefste met mij willen doen?

Kan jij mijn lusten stillen?